top of page

Yat Kiralama

Güncelleme tarihi: 28 Kas 2022




Türkiye'de yat kiralama çok ilgi görmekte ve talep her geçen gün artmaktadır. Özellikle yaz mevsiminde yat kiralamak tatil için güzel bir alternatif olmaktadır. Mükemmel kıyılara sahip olan Marmaris insanları kalabalık ve stresten uzaklaştırmaktadır. Müşterilerimiz Marmaris kıyılarını doyasıya gezebilmek için yat kiralamaktadır. Mavi yolculuklarını kiraladıkları yatlar ile mükemmel bir şekilde geçiren müşterilerimiz, her sene bu tatili tekrarlamaktadır.

Tarih aralığı, kişi sayısı ve bütçe yat kiralamak isteyenler tarafından bize bildirilmeli ve tarih aralığına, kişi sayısına, bütçeye uygun yat ayarlanmaktadır. Müşterilerinin istekleri göz önüne alınarak rota olarak en yakın yat, müşteriye tahsis edilmektedir. Arkadaşları veya ailesi ile Marmaris kıyılarını yat ile gezenler, harika bir tatil süreci geçirmektedir.

Yat Kiralama Fiyatları

Müşterilerimiz tarafından kiralanan yatların bakımları ve sigortaları eksiksiz olarak yapılmaktadır. Müşterilerimiz, yat kiralamak ile ilgili akıllarına gelen bütün soruları çekinmeden sorabilmektedir. Geniş yat havuzu içerisinden seçtikleri yat ile Marmaris kıyılarının keyfini çıkaran müşterilerimiz, birçok eğlenceli aktivite denemektedir. Müşterilerimiz yat kiralamak istedikleri takdirde, bütün fotoğrafları görebilmekte ve teknik olarak bilgilendirilmektedir.

Deneyimli ekibimiz, yat kiralamak konusunda müşterilerimize en ufak bir sorun bile yaşatmamaktadır. Keyifli bir Marmaris turu herkese iyi gelmekte, denizin tadı sonuna kadar çıkarılmaktadır. Mürettebatlı yat kiralamak mümkün olduğu gibi daha uygun fiyatlı olan mürettabatsız yat da kiralanabilmektedir. Mürettabatlı yat fiyatı biraz daha fazla olmakla birlikte mürettabat müşterilerin ihtiyaçlarını eksiksiz olarak karşılamaktadır.


bottom of page