top of page

Mavi Yolculuk’ta Nelere İhtiyaç Duyacağım?

Güncelleme tarihi: 4 Ara 2022

Gulet Kiralama Seçenekleri Marmaris

Marmaris Yachting ile görebileceğiniz en güzel guletleri kiralamaya ve onlarlar Marmaris’in eşsiz koylarında mavi yolculuk yapmaya hazır mısınız? Mavi yolculuk gerçek anlamda mavinin sizlerle bütünleştiği, her tarafınızı kaplayan huzur dolu bir mavinin size sunulduğu bir yolculuktur. Tüm koyların tertemiz olduğu bu eşsiz tatil ilçesinde sizleri bekleyen tatilinizi sakın kaçırmayın!

Marmaris Yatchıng olarak kiralayabileceğiniz çeşit çeşit gulet imkânını sizlere sunuyoruz. Örneğin;

· 2 Kabin Lüx Gulet

· 4 Kabin Lüx Gulet

· 6 Kabin Lüx Gulet

· 8 Kabin Lüx Gulet


Sevdiklerinizle birlikte rahat ve konforlu bir şekilde tatil yapabileceğiniz bu gulet çeşidimizde sizleri bekleyen birçok alternatif de bulunuyor. Marmaris- Bozburun - Göcek - Fethiye rotasıyla sizlere unutamayacağınız bir gulet gezisi sunmak için heyecanlanıyoruz. Diğer gulet çeşitlerimizde ise sizleri çok daha fazlası bekliyor.


Sıkça Sorulan Sorular



Siz değerli misafirlerimiz için kiralama işlemlerini oldukça kolay ve güvenilir tutuyoruz. Kiralama işlemleriniz için öncelikle nerede mavi yolculuk yapmak istediğinize karar verin. Ardından bu bölgeyi kaptanınız ile birlikte bir rota oluşturacak şekilde kararlaştıralım. Daha sonra tatil için olacak kişi sayısına ve bütçenize göre istediğiniz seçeneği seçerek tarihlerimizi öğrenin. Ardından yapmanız gereken tek şey mis gibi bir tatil için kiralamayı gerçekleştirmek.


Mavi yolculuk için genel olarak Nisan ayından Ekim ayına kadar bir aralık verilebilir. Turlarımız yaz aylarında çok daha fazla ilgi ve talep görmektedir. Bu nedenle Temmuz ve Ağustos aylarında oldukça fazla bir yoğunluk yaşanmaktadır. Bu durumlara göre sizler yoğunluktan kaçmak için daha erken ya da daha geç dönemleri de tercih edebilirsiniz.


Mavi yolculuk kafanızı dinlemek için tercih edebileceğiniz en iyi seçeneklerden birisi. Ama elbette ki bu yolcukla ihtiyaç duyacağınız birçok şey bulunabilir. Ancak bunlardan önce telefonlarınızın şarjlarını kontrol etmeyi unutmayın. Yanınıza alacağınız kulaklıklar ise sizlere ayrı bir huzur katacaktır. yolculuk için yolcularımızın daha çok mini bavullar almaları önerilir. Çünkü ağır yükler bu yolculukta sizleri oldukça zor durumlara sokabilir. Bununla birlikte bikini, şort, güneş gözlüğü gibi tatil boyunca mutlaka ihtiyacınız olacak kıyafet ve aksesuarları da unutmamanızı öneririz.

Deniz Ayakkabısı, Miğde bulantı hapı, Balık tutmayı severseniz kendinize ait bir olta takımı önerebiliriz.




Comments


bottom of page