top of page

Marmaris Tekne Turu

Güncelleme tarihi: 28 Kas 2022




Firmamızın organize ettiği farklı geziler ve turlar ile beraber, kalabalık gruplar eşliğinde seyahat gerçekleştirmek adına özel tekne turu hizmeti sunmaktayız. Özellikle Marmaris bölgesinde gerçekleştirilen özel tekne turları, insanların sevdikleri ile beraber grup halinde tercih ettiği organizasyonlar arasında yer almaktadır. Sizlere kendi rotanızı çizme olanağı sunuyoruz. Ayrıca belirlediğiniz rotalar eşliğinde verilen molalar ile yemek saatlerini de siz ayarlayabilirsiniz.

Marmaris Özel Tekne Turu

Marmaris'in muhteşem doğa manzarası ve engin maviliği eşliğinde muhteşem bir özel tekne turu sizleri bekliyor. Günlük olarak gerçekleştirilen bu özel turlar Marmaris bölgesinde yer alan farklı koylara, belirlediğiniz özel rotalar dahilinde gidilmektedir. Sevdiklerinizle beraber çok özel bir turu düzenleyebilir; yaz tatilinin keyfini doyasıya çıkarabilirsiniz. Uzman kadromuz profesyonel bir organizasyon eşliğinde gün boyu sizleri en iyi desteği sağlıyor. 2 kişiden 40 kişilik gruplara kadar taşınabildiği tekne turları eşliğinde, Marmaris'in muhteşem koylarına ve manzarasına şahit olabilirsiniz.

Uygun Fiyatlarla Marmaris Özel Tekne Turu Keyfi

Tekne içinde her birey adına şezlong garantisiyle özel tekne turu sayesinde, güneşin tadını ve denizin serinliğini, uçsuz bucaksız mavilikte sunuyoruz. Kişi başı fiyat üzerinden ücretlendirilen sistem dahilinde, çok uygun fiyatlar üzerinden özel tekne turlarını değerlendirebilirsiniz.

Tekne rehberlerimiz gün boyunca Marmaris bölgesinin farklı yerleri konusunda için sizlere tanıtım yaparken, personelimiz en iyi servis hizmetini sağlamaktadır. Sevdiklerinizle Marmaris'in muhteşem doğa manzarası eşliğinde unutulmaz bir tekne turuna çıkabilirsiniz.


bottom of page