top of page

Marmaris Kiralık Yat

Güncelleme tarihi: 4 Ara 2022


Marmaris kiralık yat hizmetlerinden yararlanarak sevdiklerinizle yapacağınız güzel bir tatil için Marmaris Yachting şimdi sizleri bekliyor. Yat kiralamak artık günümüzün yaygın olarak tercih edilen tatil aktivitelerinden birisi hâline geldi. Çünkü bu aktivite isteyene sakinlik isteyene ise eğlence vaat ediyor. Muğla’nın en çok sevilen ve tatil için sıklıkla tercih edilen ilçesinde bir yat turu yapmak ve berrak suların üzerinden geçip gitmek şimdilerde oldukça moda!


Marmaris’te yat kiralamak istiyorsunuz fakat bunu nasıl yapacağınızı bilmiyor musunuz? Senelerdir bu sektörün içinde yer alan ve değerli misafirlerine her zaman için yardım etmeye hazır olan firmamız bunun için sizleri bekliyor. Yat kiralarken dikkat edeceğiniz unsurlar elbette bulunuyor. Bu unsurlara dikkat ederek maviliğin tadını çıkarmak için ilk adımınızı şimdi bizimle birlikte atabilirsiniz.


Marmaris Yat Kiralama Rezervasyon

Doğayla iç içe, mavi suların hemen üstünde mavi yolculuk yapmaya hazır mısınız? En güzel ve en temiz Marmaris koyları şimdi bu yolculuk için kaptanınızla birlikte sizleri bekliyor. Marmaris yat kiralama için rezervasyonlarınızı erkenden yaptırabilir, erken rezervasyon fırsatlarından kolaylıkla yararlanabilirsiniz. Bunun için yapmanız gereken elbette öncelikle sitemizi incelemek ve sizleri bekleyen muhteşem yatlara bir göz atmak. Ardından rezervasyonlarınız için bizlerle iletişime geçebilirsiniz.

Yapacağınız rezervasyonlarda öncelikle tarihleri belirlemelisiniz. Aylar öncesinden yapacağınız rezervasyonlarda yatların müsaitlik durumunu kontrol ederek rahatça işlem yapabilirsiniz. Bununla birlikte rezervasyonlarınızın iptal hakkının da bulunduğunu belirtmek isteriz. İptal için ise biniş tarihinden 30 gün öncesine kadar yapabilmeniz için geniş bir aralık bırakılmıştır.

Sevdiklerinizi yanınıza alın ve yatınızla koyların tadını çıkarmaya başlayın! Kaptanınızın sizler için belirlediği bir rota elbette ki bulunacaktır. Bu rota muhteşem koylara doğru uzanan, sizleri güneşin altında bir yandan da serinleten sulara ulaştıran bir rota olacaktır. Ancak tabii ki sizler de görmek istediğiniz diğer koylar için kendi rotanızı kaptanla birlikte oluşturabilirsiniz.


Sıkça Sorulan Sorular


Kiralayacağınız yatlar için öncelikle yatın durumuna bakmanız gerekebilir. Riskli durumlardan uzak durmak için güvenilir ve hiçbir sorunu olmayan bir yatta yolculuk yapmalısınız. Bununla birlikte kaptanlarınızın da profesyonel olması oldukça önemlidir. İşinde başarılı olan bir kaptanla mavi yolculuk yapmak tatilinizden keyif almanızı sağlayacaktır. Bununla birlikte yat kiralarken bütçenizi de kontrol etmeli ve sizlere uygun olan yatlar için kiralama yapmalısınız. Bunun içinde elbette ki kişi sayısı gibi durumlar da sizler için önem arz edecektir.



Arkadaşlarınız ile yapacağınız yat/tekne gezilerinde öncelikle kaç kişi olduğunuza bakmalı ve buna göre uygun büyüklükte olan tekne ya da yatı tercih etmelisiniz. Kabin sayısı gibi tekne özelliklerinizi dikkate almalısınız. Aynı zamanda eğer aktivitelere katılmak istiyorsanız arkadaş grubunuzla katılacağınız faaliyetleri önceden belirlemelisiniz.


Mavi Yolculuğa çıkmaya hazır

mısınız? Şimdi bizleri 0531 705 13 13 telefon numaramızdan arayabilir, internet sitemizden bilgi alabilirsiniz. Bu muazzam yolculuk için kaptanlarınız sizleri bekliyor!



bottom of page