top of page

Marmaris Gulet Kiralama

Güncelleme tarihi: 4 Ara 2022

Yat turizm sektöründe en ön sıralarda yerini alan Marmaris Yachting marmaris gulet kiralama hizmetini sizlere sunmaktan mutluluk duyuyor. Mavi yolculuğun tadını çıkarabilmek için tercih edebileceğiniz firmamız sizlere hayal ettiğiniz tatili yaşatmak için çabalıyor. Huzur dolu saatlerin, günlerin ve hatta haftaların sizler için ne kadar önemli olduğunu biliyor, bunun için Marmaris’in en iyi yat kiralama firması olmak için çalışıyoruz.


Çeşitli kabin seçenekleriyle karşınıza çıkacak Gulet tatil fırsatlarına şimdi göz atmak ister misiniz? 2-3-4-5-6 ve 8 kabinli gulet fırsatları sizleri firmamızda bekliyor. Karmaşadan sıkıldıysanız ve yanınıza sadece sevdiklerinizi alarak huzur dolu bir tatil yapmak istiyorsanız bunu uygun fiyatlı gulet kiralama seçenekleriyle rahatça yapabilirsiniz.


Gulet Nasıl Kiralanır?


Marmaris Yachting sizler için birçok kiralama seçeneği sunuyor. Guletlerinizi seçerken kabin sayılarına ve tatilinizi geçireceğiniz kişi sayısına dikkat etmelisiniz. Bununla birlikte rotanın da belirlenmesi gerekir ancak bunu sizin için zaten kaptanımız yapıyor! Tabii ki sizler de istediğiniz rotayı belirtmekte özgür oluyor, kaptanımızla birlikte tercihlerinizi oluşturabiliyorsunuz. Bunun yanında kiralama işlemleri oldukça kolay gerçekleşiyor.

Gulet kiralama için bizlerle iletişime geçmeniz, kiralayacağınız dönem ve aralığı bildirmeniz yeterli oluyor. İstediğiniz aralıklar içerisinde mevcut olan guletlerimizi sizler için sunuyor, anında rezervasyon işlemleriyle tatiliniz için ilk adımı atmış oluyoruz. Bunun için sitemizle iletişime geçmek isterseniz. Ahmet Ömer Kılıç 05317051313 iletişim numaramızdan bizlere ulaşabilirsiniz. Sizler için daima hazırda bekleyen ekimiz, kiralama işlemleriniz için sizlere yardım etmekten mutluluk duyacaktır.



bottom of page