top of page

Marmaris Tekne Kiralama

Güncelleme tarihi: 28 Kas 2022




Türkiye'nin deniziyle ünlü cennet şehirlerinden olan Muğla'da en çok tercih edilen tatil beldelerinden biri de Marmaris'tir. Tertemiz koyları, eşsiz plajları, doğal güzellikleri sayesinde her yıl binlerce turist çeken Marmaris bölgesinde kalabalıktan uzak ve özel bir tatil geçirmek isteyenler yat turlarını tercih ediyor.

Neden Yat Turları?

Yat turlarını tercih etmenin birçok avantajı bulunuyor. Öncelikle tanımadığınız diğer insanlarla aynı plaj ortamını kullanmak zorunda kalmıyorsunuz. Tatiliniz tamamen size özel hale geliyor. Yatın güvertesinde istediğiniz şekilde güneşlenebilir, kamaranızda dinlenebilir, size özel olarak sunulan menüden dilediğinizi yiyebilirsiniz. Marmaris bölgesinin tertemiz koylarında gezintiye çıkabilir, en özel sahillere demir atabilirsiniz. Bu da tatilinizi unutulmaz kılmak için ihtiyacınız olan her şeyi size sunacaktır.

Sevdiklerinizle Özel Bir Tatil

Günü birlik veya konaklamalı olarak tercih edebileceğiniz Marmaris yat turlarında hayalini kurduğunuz o özel tatile kavuşabilirsiniz. Yatta konaklamanın verdiği lüks hissi ile konforu birleştirerek sevdiklerinizle birlikte özel bir tatil geçirebilirsiniz. Marmaris bölgesinin eşsiz havası sayesinde denizin dingin yatağında konaklamanın keyfini yaşayabilir, tüm bunlar için bir otele ödediğiniz ücretin daha altında bir meblağ yatırabilirsiniz.

Yatın Büyüklüğünü Kendiniz Seçin 2 Kabin 4 Kabin 6 Kabin 7 Kabin seçeneklerimiz vardır.


Konaklayacak kişi sayısına göre yatın büyüklüğünü kendiniz seçebilirsiniz. Marmaris bölgesinde yat kiralarken tercih edeceğiniz bir başka seçenek ise kaptan ve aşçı gibi yardımcıların yatta olup olamayacağıdır. Eğer kaptanlık belgeniz varsa yatı kendiniz de kullanabilirsiniz. Marmaris bölgesinin tertemiz sularında ilerlerken dümenin başına geçerek tatilinize anlam katabilirsiniz. Tüm bunlar için tek yapmanız gereken kiralama acenteleri ile görüşüp prosedürleri tamamlamak olacak.


Sizlerel


bottom of page