top of page

Kiralık Tekne




Herkes su üzerinde güvenli ve eğlenceli bir zaman geçirmeyi sever. Bu yüzden kiralık tekne hizmetleri sunan firmalar, yaz tatilinizi en iyi şekilde değerlendirmeniz için istediğinizden fazlasını sunuyor. Liman ve gemi yönetiminde engin tecrübesi ile yatçılık ve lüks yaşam tarzı konusunda uzmanlaşan kiralık tekne firmaları özel bir lüks deneyim için özel etkinlikler, partiler, yat kiralama ve mega yat kiralama için kusursuz hizmet, lojistik destek ve özel çözümler sunuyor. Kiralık tekne ile sevdiklerinizle unutulmaz anlar geçireceğiniz turlarda mahremiyet dolu bir tatil geçirebilirsiniz.

Beş Yıldızlı Hizmet

Premium kiralık tekne seçenekleri, deneyimli personel ve Marmaris bölgesinin harika konumu ile tatile mükemmel bir başlangıç yapabilirsiniz. Kaptanlı veya kaptansız kiralık tekne seçenekleriyle farklı boyutlardaki misafirler ağırlanabiliyor. Küçük büyük tüm gruplar için özel tekne çözümlerinin sunulduğu Marmaris bölgesinde en güzel koy ve plajları keşfedebilirsiniz. Marmaris bölgesinde harika vakit geçirmek için arkadaşlarınızla bir araya gelip bir otel için ödeyeceğiniz meblağın altındaki bütçeyle eşsiz bir tatil fırsatı yakalayabilirsiniz.

Rahatlatıcı Bir Yolculuk

Yolculuğunuzun tamamen davetkar ve rahatlatıcı bir şey olması için emrinizde, kaptan ve mürettebatlı çok çeşitli küçük yat, spor, süper yat modelleri bulunan kiralama şirketleri Marmaris bölgesinde günlük veya daha uzun süreli olarak tekne kiralamanıza olanak sağlar. Türkiye'nin en çok tercih edilen tatil yöresi olan Marmaris bölgesinde unutulmaz bir tatil geçirmek isteyenler tercihlerini tekneden yana kullanabilirler.

Marmaris bölgesinin en güzel koylarını gezmek ve yüzülmemiş sularda yüzmek için sevdiklerinizle birlikte tekne kiralama hizmetinden faydalanabilirsiniz. Böylelikle sadece size özel olan alanlarda denizin ve güneşin tadını çıkarabilirsiniz.


bottom of page