top of page

Günübirlik Tekne Kiralama




Tekne kiralayarak güzel vakit geçirmek isteyenler için kiralık tekneler mevcuttur. Çevresindeki doğal güzellikleri görme ve keşfetme fırsatını tekne kiralama ile yakalayan kişiler, gördükleri doğal güzelliklerin fotoğraflarını çekmektedir. Her mevsim tekne kiralamak mümkün olmakla birlikte genellikle yaz mevsiminde yoğun bir ilgi vardır. Teknelerimizin bakımları düzenli olarak yapıldığından dolayı kiralayan kişiler herhangi bir problem ile karşılaşmamaktadır.

Sevdikleriyle, arkadaşlarıyla ve ailesi ile güzel bir tatil geçirmek isteyenler, uygun fiyatlardan tekne kiralamaktadır. Son derece güzel ve şık olan teknelerin içerisinde ihtiyacı karşılayacak her şey mevcuttur. Fiyatlar uygun olmakla birlikte orta halli insanların bütçelerini sarsmamakta, onlara güzel bir tatil imkanı sunmaktadır. Her bütçeye uygun olmasından dolayı insanlar tekne turlarını çok sevmekte ve olumlu dönüşler yapmaktadır.

Tekne Kiralama Fiyatları

Günlük ve saatlik kiralanacak teknelerin fiyatlarında değişiklik olmakta ve ekstra hizmetler de fiyatlandırmanın içerisine girmektedir. Tekne kiralayarak stresten uzaklaşmak, tatili eğlenceli bir şekilde geçirmek mümkündür. Tekne kiralamak isteyen herkesten aynı ücret talep edilmekte, müşteriler herhangi bir ek ücret ile karşılaşmamaktadır.

Kişi sayısına göre teknenin boyutu değişebilmekte ve müşteriler kişisel zevklerine uygun tekneleri seçebilmektedir. Kiralamadan önce tekneleri görmek mümkündür, kiralikteknem.com adresinde yer alan teknelerimizin fotoğraflarında herhangi bir oynama yoktur. Teknelerimiz en az 2 saat için kiralanabilmekte veya günlük olarak kiralanmaktadır. Kiralanan tekneler, kiralandıkları süre boyunca müşterilerin hizmetinde olup herhangi bir kişi tekneye girmemektedir.


bottom of page